Продавам машини с марката FRONIUS на ТОП цена от СМХ BG

477 лева
30.11.2022 117 ID 5789
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката FRONIUS на ТОП цени

Fronius International GmbH е австрийска компания, която е един от водещите световни производители на инвертори и различни електронни системи, базирани на тях. Fronius е един от най-добрите производители в света със своите мрежови инвертори. Иновативните технологии позволяват максимална мощност, а специалната архитектура прави инсталирането на инверторите изключително лесно. През последните години активно се провеждат изследвания в областта на соларната електроника и се създава производство на инвертори и преобразуватели. Технологичните решения бяха прогресивно развити и заваръчните агрегати бяха подобрени.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка ФРОНИУС и предлагаме иннверторни електрожени, заваръчни апарати TIG, теплоподаващи апарати MIG/MAG, заваръчни шлемове и аксесоари за заваръчна техника с марката FRONIUS на най-изгодни цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка FRONIUS
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката FRONIUS
• Разполагаме с резервни части за марката FRONIUS
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка FRONIUS

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка FRONIUS представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. В Смх.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви