Продавам машини с марката Fervi s.r.l. на ТОП цена от CMX BG

34 лева
30.11.2022 116 ID 5785
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Fervi s.r.l. на ТОП цени

Fervi е компания в постоянна еволюция и с "ориентиран към клиента" подход, целящ винаги да предлага най-добрите продукти и най-добрите услуги на професионални работници, индустрии, работилници и занаятчии. С цялата сила на група, която расте и помага на другите да се развиват, днес Fervi е утвърден лидер в областта на MRO (Материали, ремонт и операции), изпъквайки като солидна, надеждна и конкурентна фирма, ориентир на европейската сцена за неговото проектиране, производство и снабдяване с машини, инструменти и оборудване, отговарящи на най-строгите критерии за качество и надеждност, и централни на пазар, който расте с нас.

Cmx.Бг сме официален вносител на търговската марка ФЕРВИ и предлагаме специализирани инструменти, стандартни инструменти, шублери и микрометри, режещи инструменти, пневматични инструменти, менгемета, аксесоари за пробивни машини, аксесоари за режещи машини, аксесоари за почистваща техника и много други артикули с марката Fervi на ТОП цени .

Изберете cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Fervi
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката Fervi
• Разполагаме с резервни части за марката Fervi
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка Fervi

CMX БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка Fervi представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. В CMX.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви