Продавам машини с марката FARTOOLS на ТОП цена от CMX BG

30 лева
30.11.2022 131 ID 5782
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката FARTOOLS на ТОП цени

Far Tools е основната марка на Far Group. Far Group е френска компания със седалище в Saint-Pierre des Corps близо до Tours, основана през 1991 г. Това е фирма с френски капитал. В разработката му са участвали над 50 души. Специализира се в проектиране, производство и продажба на домашни и градински електрически продукти на обществеността. Във Франция и в чужбина ще намерите нашите продукти в магазини за Направи си сам, в магазини за техника, градински центрове и сайтове за електронна търговия. Far Group изнася своето ноу-хау в няколко европейски страни, Белгия, Испания, Португалия, Италия, Румъния, България, Естония, Исландия, Но също и в Алжир, Тунис, Мароко и Западна и Централна Африка.

Cmx.Бг сме официален вносител на търговската марка ФАР ТУУЛС и предлагаме режещи машини, вентилатори, аксесоари за шлайфане, аксесоари за режещи машини, аксесоари за почистваща техника, аксесоари за пробивни машини, акумулаторни батерии и зарядни устройства, прахосмукачки и парочистачки и голям асортимент с марката FARTOOLS на ниски цени .

Изберете cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка FARTOOLS
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката FARTOOLS
• Разполагаме с резервни части за марката FARTOOLS
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка FARTOOLS

CMX БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка FARTOOLS представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони.

В Cmx.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви