Продавам машини с марката ESPA на ТОП цена от CMX BG

335 лева
30.11.2022 114 ID 5780
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ESPA на ТОП цени

ЕСПА Груп е известна на световния пазар като новатор в производството на помпено оборудване. В момента корпорацията е един от водещите световни производители на помпи, помпени станции, агрегати за повишаване на налягането, устройства за управление, при разработването и производството на които се използват най-новите постижения на науката и технологиите. Въвеждането на нови технологии и разработването на нови видове помпено оборудване в ESPA Group е непрекъснат процес, който им позволява да посрещнат нуждите от помпено оборудване на пазарите на различни индустрии и да продължат напред, като редовно разширяват гамата от помпи за широка гама от приложения. Продуктите на ESPA Group са известни по целия свят и се показват на различни световни изложения поради високото си качество, технически характеристики и усъвършенстван дизайн.

Cmx.Бг сме официален вносител на търговската марка ЕСПА и предлагаме потопяеми помпи, центробежни помпи и аксесоари за водни помпи с марката ESPA на ниски цени .

Изберете cmxbg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка ESPA
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката ESPA
• Разполагаме с резервни части за марката ESPA
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка ESPA

CMX БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка ESPA представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. В CMX.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви