Продавам машини с марката ERBA на ТОП цена от CMX BG

66 лева
30.11.2022 123 ID 5777
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ERBA на ТОП цени

Erba GmbH - модерна технология, съчетана с традиция. Сега компанията може успешно да погледне назад към повече от 50 години история. От 1956 г. ERBA е символ на сериозност и надеждност. Принципи, които днес са рядкост и следователно ценни. Днес Erba GmbH е модерна международна компания за търговия на едро. Чрез надеждни търговски партньори в съседните страни има и постоянна международна експанзия. Фокусът на компанията е все повече върху висококачествени продукции на по-високо ценово ниво.

Cmx.Бг сме официален вносител на търговската марка ЕРБА и предлагаме пневматични инструменти, аксесоари за пневматика, режещи машини, шлайфащи машини, компресори за въздух, акумулаторни винтоверти, акумулаторни батерии и много други с марката ERBA на конкуренти цени .

Изберете cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка ERBA
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката ERBA
• Разполагаме с резервни части за марката ERBA
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка ERBA
• Предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка ERBA представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В CMX.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви