Продавам машини с марката EIBENSTOCK на ТОП цена от CMX BG

219 лева
30.11.2022 142 ID 5772
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката EIBENSTOCK на ТОП цени

EIBENSTOCK е немска марка за професионални инструменти. EIBENSTOCK (Eibenstock) се утвърди като производител на висококачествени, издръжливи и надеждни професионални инструменти за строителния и индустриалния сектор. Продуктите на EIBENSTOCK са в челните редици на специализираната повърхностна обработка и инвестират значително в производствения процес и разработването на ново оборудване. Качественото професионално оборудване EIBENSTOCK има издръжливостта и издръжливостта, които улесняват професионалистите да изпълняват задачи ефективно в продължение на почти 100 години! EIBENSTOCK предлага електроинструменти за тежкотоварни и промишлени строителни приложения, по-специално EIBENSTOCK диамантени пробивни (пробивни) модули за правене на прецизни и равномерни отвори в твърди материали.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка EIBENSTOCK и предлагаме бъркалки за строителни смеси, диамантено-пробивни машини, машини за полиране, режещи машини, шлайфащи машини, аксесоари за режещи машини, ударни бормашини и много други продукти с марката EIBENSTOCK на ТОП цени .

Защо да изберете cmx.bg:
• Предлагаме 2 години гаранция за машини с марка EIBENSTOCK
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката EIBENSTOCK
• Разполагаме с резервни части за марката EIBENSTOCK
• Поддържаме постоянни големи наличности от продукти с марка EIBENSTOCK

Ако желаете да закупите машини с марка EIBENSTOCK представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви