Продавам машини с марката DYTRON на ТОП цена от CMX BG

90 лева
30.11.2022 138 ID 5769
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката DYTRON на ТОП цени

Чешката компания Dytron е един от най-големите европейски производители на оборудване за заваряване на пластмасови конструкции . Под тази марка се произвеждат и ръчни инструменти – резачки за тръби, лентови тръбни ключове и др. Предимствата на Dytron са високото качество на продуктите и тяхната адаптация към „полеви” условия. Продуктите на тази марка се произвеждат с помощта на иновативни разработки, преминават многоетапен контрол на качеството в съответствие със стандарта ISO и се тестват в реални условия. Потребителите по целия свят ценят оборудването на Dytron заради здравия му дизайн, добре обмислена ергономичност, дълъг живот и лесна поддръжка.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка Dytron и предлагаме всички машини и инструменти необходими за обработка на тръби с марката DYTRON на ТОП цени .

Защо да изберете cmx.bg:
• Предлагаме 2 години гаранция за машини с марка DYTRON
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката DYTRON
• Разполагаме с резервни части за марката DYTRON
• Поддържаме постоянни големи наличности от продукти с марка DYTRON

Ако желаете да закупите машини с марка DYTRON, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви