Продавам машини с марката Daewoo на ТОП цена от CMX BG

52 лева
30.11.2022 77 ID 5758
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Daewoo на ТОП цени

DAEWOO е популярен корейски производител на градинско оборудване, един от лидерите на световния пазар. Продуктите, произведени под марката, навлизат на българския пазар след строг контрол от специалисти и задължително сертифициране. Цялото оборудване на Daewoo е разработено с въвеждането на иновативни технологии, има ергономичен дизайн и високо ниво на качество. Повече от 45 години DAEWOO Corporation активно се развива, разширява своята гама и е надежден партньор за много компании на международния пазар.

CMX БГ сме официален дилър на ДЭО в България и предлагаме режещи машини, компресори за въздух, инструменти и машини за двор и градина, бензинови монофазни генератори, акумулаторни батерии, зарядни устройства, акумулаторни винтовери, гайковери, косачки, прахосмукачки и много, много други с марката Daewoo на най-ниски цени .

Защо да изберете cmx.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Daewoo
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката Daewoo
• Доставяме части за марката Daewoo
• Разполагаме с постоянни наличности от продукти с марка Daewoo

Ако желаете да закупите машини с марка Daewoo, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви