Продавам машини с марката CUB CADET на ТОП цена от CMX BG

320 лева
30.11.2022 134 ID 5755
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката CUB CADET на ТОП цени

Cub Cadet е световноизвестна американска градинарска марка, която произвежда първокласни минитрактори и градински райдери повече от 50 години, както и косачки за трева Cub Cadet, самоходни косачки с четири колела, верижни триони и снегорини. Марката Cub Cadet е създадена през 1960 г. и принадлежи на американската компания International Harvester (известен производител на селскостопански машини), която реши да пусне производство под нова марка малки трактори. Днес Cub Cadet се свързва не само с градински трактори и райдери, които, между другото, са произведени над 200 модела и разновидности през 50-те години от съществуването на марката, но и с четириколесни косачки, косачки за трева със седалка Cub Cadet , моторни триони, снегорини Cub Cadet , както и с високопроходими автомобили.

CMX БГ сме официален дилър на Куб Кадет в България и предлагаме акумулаторни батерии, зарядни устройства, акумулаторни духалки за листа, акумулаторни косачки, инструменти и машини за двор и градина, инструменти и машини за рязане и кастрене с марката CUB CADET на най-ниски цени .

Защо да изберете Cmx.bg:
• Предлагаме до 3 години гаранция за машини с марка CUB CADET
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката CUB CADET
• Доставяме части за марката CUB CADET
• Разполагаме с постоянни наличности от продукти с марка CUB CADET

Ако желаете да закупите машини с марка CUB CADET, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви