Продавам машини с марката BELARDI на ТОП цена от CMX BG

475 лева
30.11.2022 146 ID 5728
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката BELARDI на ТОП цени

Компания BELARDI е създадена през 1962г. в Рим, Италия. Специализирана в производството на сондажни помпи. Комбинацията от дългогодишен опит и непрекъснати изследвания го превърна във водещ световен производител. Сондажната водна помпа е специален тип помпа, използвана за изпомпване на чиста вода от сравнително дълбоки сондажи. Техните тела са изработени изцяло от неръждаема стомана и месинг за здравина и дълъг експлоатационен живот. Те са оборудвани с контролен панел и имат защита срещу работа на сухо и промени в мрежовото напрежение, като по този начин предпазват двигателя. Тези помпи са много ефективни устройства, като най-мощните от тях изпомпват вода от дълбочина над 200 метра.

CMX БГ сме официален представител на Беларди в България и предлагаме сондажни помпи с марката BELARDI на конкуренти цени .

Защо да изберете CMX.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка BELARDI
• Обслужваме и ремонтираме продукти с марката BELARDI
• Доставяме части за марката BELARDI
• Разполагаме с постоянни наличности от продукти с марка BELARDI

Ако желаете да закупите машини с марка BELARDI , представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви