Пробиване и рязане на строителни материали от CMX BG на ТОП цени

58 лева
30.11.2022 153 ID 5721
Описание:
CMX BG предлага продажба, доставка и гаранция на машини за Пробиване и рязане на строителни материали на ТОП цени
Отрезни маси за плочки - Резачка за плочки е оборудване за директно рязане на изделия от керамика, камък и стъкло. Основният елемент на машините за рязане на плочки е въртящ се диамантен диск или ролка. Заготовката се движи напред спрямо него или обратно, режещото колело се движи, поради което се получава рязане. На нашия сайт CMX.bg има ръчни и електрически резачки за плочки за гранитогрес, облицовъчни или тротоарни плочи, стъкло.
Фугорез колички – При полагането на инженерни комуникации под почвата трябва да се работи не само с рохкава земя, но и с плътни материали - като асфалт, бетон, плочки и много други. За да създадете специални вдлъбнатини в тях възможно най-бързо и точно, трябва да закупите резачка за шевове. Такова устройство е много подобно на циркулярен трион - също има дисково работно тяло и се задвижва от двигател, разположен до него.
Отрезни маси за тухли - Машините за рязане на тухли се използват за рязане на бетон, естествен камък, тухли, мраморни плочи, керемиди и други абразивни строителни материали. Мощността на машините варира от 1,1 до 7,5 kW. Диаметър на използваните дискове от 250 до 1000 мм в зависимост от избрания модел
В CMX.bg поддържаме постоянен асортимент от машини за Пробиване и рязане на строителни материали на доказани марки като POWERMAT, Geko, Raider, KraftDele, Stihl, SCHEPPACH, Power Plus, IMER Group и много други на ниски цени.
Купувайки от CMX.Бг Вие получавате:
• фирмена гаранция до 3 години;
• удобни условия за доставка;
• различни начини на плащане (с карта, сметка или при получаване);
Ако желаете да закупите машини за Пробиване и рязане на строителни материали, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви