Дърводелски машини от CMX BG на ТОП цени

69 лева
30.11.2022 107 ID 5717
Описание:
CMX BG предлага продажба, доставка и гаранция на Дърводелски машини на ТОП цени

Оберфрези – Оберфрезите имат невероятно широк обхват на използване поради отличната си функционалност. С тяхна помощ може да се фалцова, скосява, да се изрязват прорези и канали, както и да се правят ръбове и профили. и дори за рязане на различни материали. Всъщност обхватът на инструментите от този тип е ограничен само от възможността за инсталиране на различни взаимозаменяеми работни детайли върху тях.

Настолни фрези – Настолните фрези са многофункционално оборудване за обработка на детайли. С тяхна помощ можете да пробивате дупки и да шлайфате както в металообработващите дейности, така и за ъглово и рязане на дървени масиви и др. Поради възможността за изпълнение на такъв широк спектър от задачи, фрезовите машини са много популярни и търсени както в малки, така и в големи производства.

CMX.bg предлага Дърводелски машини на POWERMAT, WIDO, Power Plus, KREATOR, HOLZMANN,BOSCH, Einhell, Makita, DeWalt, и др.

Купувайки от CMX БГ Вие получавате:
• професионални съвети и помощ при избора;
• фирмена гаранция до 2 години;
• CMX БГ сме официален дилър

Ако желаете да закупите Дърводелски машини , направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX.Bg предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви