Компресори и пневматика на ТОП цени от Mashini.BG

130 лева
30.11.2022 186 ID 5498
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на Компресори и пневматика на ТОП цени

Пневматични инструменти – Пневматичните инструменти работят на базата на енергия от сгъстен въздух. Източникът за производство на този вид енергия е компресорът. Много хора знаят за електрическия аналог на тази категория. Но пневматиката е много по-безопасна за работа поради липсата на искри, което е важно при спазване на правилата за промишлена безопасност. По-лесна е за поддръжка и много по-издръжлива.

Компресори за въздух – Въздушният компресор е инсталация, чиято работа се основава на компресиране на въздух и подаване под определено налягане към пневматично оборудване. При избора на компресорно оборудване за извършване на различни видове работа е необходимо да се вземе предвид компресорното устройство, неговите конструктивни характеристики, както и техническите и експлоатационните характеристики на инсталацията.

Аксесоари за пневматика- Има определени принадлежности, които са задължителни за използване в пневматични инсталации. Освен това в Машини БГ можете да закупите аксесоари за пневматични инструменти, които увеличават използваемостта на линията, но не играят много важна роля при извършването на необходимите видове работа.

В Mashini.bg постоянно поддържаме наличности от продукти за Компресори и пневматика на световноизвестни производители като BAMAX, Power Plus, SCHEPPACH, Abac,GAV и др. на конкурентни цени.

Обадете се сега! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви