Електроинструменти на ТОП цени от Mashini BG

235 лева
30.11.2022 246 ID 5487
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на Електроинструменти на ТОП цени

Шмиргели – е тясна специализирана категория, в която можете да намерите разнообразие от шмиргели. В по-голямата си част те се използват широко в промишленото производство, малкия бизнес и физически лица. Надеждна строителна машина както за любители, така и за професионалисти. В този раздел се предлагат и машини подходящи за изравняване на бетон, това са шлайфове за бетон и те са най-добри за изравняване на бетон, дори близо до ъгли. Всички шмиргели предлагани от МАШИНИ БГ са с висококачествена изработка от доказани производители.

Машини за полиране – е специализирана категория за различни полиращи машини. Можете да използвате тези машини, за да полирате колата си, особено сега преди зимата, за да защитите боята. Те могат да се използват и за постоянна работа, тогава трябва да изберете професионална машина за полиране. Всички полиращи машини, които предлагаме са от водещи производители и са с най-високо качество.

Пистолети за горещ въздух - се използват в много операции от дома до професионалистите. Бързо и лесно загряват повърхностите, като спомагат за разделянето на елементите или по-доброто им свързване. Те често се използват в дейности по боядисване на автомобили, обработка на автомобилни части за лесно отстраняване на боята.Пистолети за горещ въздух спомагат и за различни процеси по съхнене и бързо изпаряване на флуиди за различни дейности, дори за размразяване на тръби.

Електроинструментите, които предлага МАШИНИ БГ са от световноизвести марки като TROTEC, Raider, Daewoo, Sparky,Bosch, Einhell и много други.

Обадете се сега! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви