лечебни пластири- Slim Style

100 лева
17.06.2023 79 ID 9561
Описание:
Slim Style ( СЛИМ СТАЙЛ )
За тези, които ИСКАТ да НАМАЛЯТ ТЕГЛОТО СИ и НЕ САМО

One More SLIM не е лекарство!

Това са малки пластири, които помагат за повишаване на метаболизма, намаляват желанието за сладки, въглехидратни и не здравословни храни, помагат за намаляване на порциите храна, което води до намаляване на теглото.
Често срещано следствие след отслабването е увисването, сбръчкването на кожата... благодарение на съставките съдържащи се в пластира това няма да се случи, напротив този пластир СТЯГА КОЖАТА И Я ПРЕДПАЗВА ОТ УВИСВАНЕ !
SLIM STYLE чисти освен външни и вътрешни мастни натрупвания ( вътрешните органи )
Всяка опаковка включва 30 пластира, които може да се залепят в областта на раменете, гърба, талията и краката...

Колко дълго трябва да използвам One Моrе Slim Style?
За да получите определен резултат, трябва да го ползвате минимум един месец. В зависимост от Вашата цел за намаляване на теглото може да се съчетае с хранителен режим.
Отдавна опитвам всичко, лекарства, диетично меню, спорт и други неща, но така и не успявам да отслабна. С какво е по-различен One Моrе Slim Style?
Основната разлика на One Моrе Slim Style е в това, че не е лекарство. Той е мощен 100% натурален помощник на основата на три отделни компонента. Бързо изгаря мазнините, ограничава от преяждане, зарежда с енергия. Целта на One Моrе Slim Style е да Ви осигури естествена поддръжка за здрав и щастлив живот, а не да замести балансираното хранене и спорта, които са задължителни за здравословен живот.
СЪСТАВКИ :
> Екстракт от морски водорасли (спирулина)
> Палмитоил трипептид
> L-карнитин
> Органичен лечебен джинджифил
> Камелия Синенсис (Зелен чай)
> Гуарана
> Гарциния камбоджийска
Може ли да се използва от кърмачки?
Не се препоръчва употребата през първите 6 месеца от периода на кърмене.
Мога ли да използвам продукта по време на менструацията?
Ако менструацията започне по средата на използване на продукта, продължете да го използвате, без да прекъсвате. Но ако сте близо до менструалния период и все още не сте започнали да го използвате изчакайте края на този период и го започнете тогава.
С колко килограма мога да отслабна за един месец, като ползвам One Моrе Slim Style?
Ако имате нормален метаболизъм, можете да свалите 8-12 килограма (резултатите от тестовете показват, че 39% от хората имат нормален метаболизъм). Ако имате бавен метаболизъм, тогава 3-8 килограма.
Мога ли да отслабна локално?
Определено да. Това е особеност на One Моrе Slim Style. Бързо намира мастните натрупвания в тялото и изгаряте мазнини в тази област, като по този начин намалявате теглото.
Спирулина увеличава физическата сила и издръжливост.
Палмитоил трипептид насърчава синтеза на колаген, подобрявайки структурата на кожата и възпрепятства образуването на целулит.
L-карнитин – подобряване на изгарянето на мазнините
Джинджифила притежава пречистващ и диуретичен ефект, подпомага процеса на изгаряне на мазнини и отслабване.
Камелия Синенсис (Зелен чай)
Гуараната е най-естественият източник на енергия, спомага за преодоляване на отпадналостта и умората, стимулира изгарянето на мазнините.
опаковка 30бр - цена 100лв

към сайта:
https://om.run/!yslbwdr
Споделяне
Свързани обяви