Пакет “Здрави стави, здрав кръст” за проблеми с опорно-двигателната система

161 лев
10.02.2023 170 ID 7722
Описание:
100 % Натурални продукти за болки в ставите, кръста врата и гърба!

ПОДОБРЕНА ФОРМУЛА!

Пакета включва 5 продукта : 3 бр. Тинктура “Ставиксин” 100 мл., 1 бр обезболяващ гел + 1 бр . билков мехлем Венигрин за възстановяване на кръвообращението

Кажете още сега СТОП на болките в костите, врата, дископатията и дисковата херния с промо пакет “Здрави стави, здрав кръст” .

Специално за Вас разработихме и избрахме най- добрите продукти, с които да се справите с болките и сковаността и да бъдете отново във форма, без дискомфорт .

Промо пакета включва хранителна добавка “Ставиксин”, масажен гел “Бъдете здрави” и натурален билков мехлем Венигрин за здрави кости, стави, гръбначен стълб

Хранителната добавка -тинктура ” Ставиксин” оказва благоприятно въздействие върху опорно- двигателната система . Тинктурата е в течна форма, с перфектна комбинация за здрави и добре смазани стави, дискова херния на кръста и врата, остеопороза, артрити, както и за плексити, болки и скованост.

Как влияе тинктура “Ставиксин” и каква полза ще имате от нея :

въздейства на клетъчно ниво
подпомага поддържането на ставния хрущял и съединителната тъкан в тялото
природната смазка за кожата и хрущяла в ставите
една изключително мощна комбинация за забавяне и обръщане процесите на стареене, овлажняване на кожата и смазване на хрущялите
възстановява синовиалната течност намираща се в ставите и действаща като смазка между тях
предотвратява болезненото триене на кости, намалява болки и тушира отоците
най-добрата превенция на редица ставни проблеми и заболявания
връща радостта от движението при проблеми с дискова херния, дископатия, плексити
увеличавайки нивото на колаген тип II и хиалуронова киселина в организма си, Вие просто подпомагате тялото си с веществата, от които самото то има нужда, за да лекува собствените си хрущялни структури.
Как да ползвате тинктура “Ставиксин”?

3 Пъти дневно по 40 капки разтворени във вода, чай, сок , бульон, 30 минути преди храна

Съдържание: Босфелия, Глюкозамин сулфат 150 гр,Куркума корен, МСМ ( метилсулфонил метан) 180 гр,черен орех, Хондротин сулфат добит от хрущял от акула, хидролизиран колаген тип 2 100 мг, витамин Ц, червена боровинка, хиалуронова киселина 8-50 kDA 50 мг, 30% об.об

Каква полза ще имате от гел за обезболяване “Бъдете здрави“” :

противоревматично действие
силно обезболяващо
противовъзпалително
седативно действие
антисептично действие
Успешно се прилага при артроза, ревматоиден артрит, намалява болката и оттока при възпаление на ставите, отстранява сковаността в мускулите и костите. Използва се с масажни движения при болки или за релаксация на врата, раменете, гърба, кръста и крайниците. Редовната употреба на гела води до трайно усещане за релакс и комфорт.

Не оставя петна и навлиза трансдермално през кожата.

Как да го ползвате: Нанася се с кръгови и масажни движения два- три пъти на ден. След употреба измийте ръцете. За постигане на оптимален ефект, използвайте минимум 3 месеца!

100 % НАТУРАЛЕН БИЛКОВ МЕХЛЕМ “Венигрин” е продукт, разработен и направен изцяло на билкова основа. В състава му влизат само билки, които съчетани по определен начин, допринасят за възстановяване на много и различни болестни състояния.
За какво помага: за нормализиране на кръвообращението при ставни, артритни състояния. Ползва се за масажи, с цел да кръвоносно снабди костите с кръв и по този начин да успокои възпалението на нервите.

Поръчай сега и кажи СТОП на проблемите с врата, кръста и гърба!
Споделяне
Свързани обяви