Агенция Трендисток-надежден посреднически агент за внос на стоки на едро от Китай

По договаряне
29.10.2021 270 ID 1176
Описание:
Можем да доставим всичко за вашия бизнес! Доверете ни се! Предлагаме Ви ниски комисионни, професионален екип от специалисти, и интелигентни решения, които да развият бизнеса ви.
Ако искате да внасяте стоки директно от Китай и на ниски цени, можете да се доверите на нас. Ние сме едни от най-добрите китайски посредници в тази сфера. Ще ви помогнем да намерите подходящи за вас фабрики, доставчици и логистика с най-конкурентни цени, като минимизираме изцяло риска ви.
Ние от Трендисток сме дългогодишен доверен партньор на български и чуждестранни фирми както за износа на китайски стоки, така и във вноса на чуждестранни стоки в Китай. Разполагаме с два офиса - в гр. Yiwu и в гр. Пловдив.
В повечето случаи вноса на Китайски стоки е дълъг и изпълнен с множество премеждия процес. Независимо дали сте малък, среден или голям бизнес, проблемите с които ще се сблъскате са най-разнообразни, вариращи от лошо качество на поръчани продукти, скъпи транспортни разходи, рискови транзакции по чужди сметки и много други.
Ще намерим подходящите фабрики и желаните от вас продукти на изгодни цени, така че да сте по-печеливши и успешни в ролята си на директен вносител. Услугите ни включват цялостни и частични решения съобразени изцяло с вашите нужди и интереси. Ние от Агенция Трендисток не само ще намерим желаната от вас стока, но ще я доставим до наш склад в град ИУ(най-известният международен пазар на едро за малки стоки в света), ще проверим качеството й, ще я изнесем и транспортираме, внесем и доставим до вашата врата или склад. Използвайки услугите ни ще спестите така ценното време и пари и ще избегнете доста пречки при вноса на стоки, особено ако сте нови вносители.
Повече за това може да прочетете тук:
https://trendystock.agency/ch ina-sourcing-agent

Споделяне
Свързани обяви