Капак за IBC контейнер с женска резба 150 mm

15.07 лева
06.02.2023 200 ID 7622
Описание:
Налични размери:

DN150 mm плътен - 15,07лв.
DN150 mm с вентилация - 18,00лв.

Тип на накрайника: капак за IBC бидон с женска резба DN 150 mm

Присъединяване:

* женска резба DN 150 mm

Материал:

* корпус от Полипропилен

* уплътнение от Полиетилен

Работно налягане: 7 bar

Работна температура: -10°C до +70°C

Накрайниците IBC са проектирани, като най-доброто решение за бързо и сигурно разтоварване на IBC бидони и IBC контейнери. Поради факта, че притежават химическа устойчивост, относително лекото тегло на полипропилена, издръжливост на движещи се части, IBC капачките са изключително икономичен вариант за изпразване на IBC бидони.

Стъпките на резбите, съгласно стандарт DIN EN 12713: 2000-03, използвани в IBC съединителите, са съвместими с резбите на IBC контейнери от различни производители.

За повече информация може да посетите сайта ни.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви