Силиконово съединение за турбо/ интеркулер

32.3 лева
06.02.2023 194 ID 7613
Описание:
Налични размери:

Ø 34 mm - 32,30лв.
Ø 38 mm - 33,50лв.
Ø 42 mm - 34,95лв.
Ø 48 mm - 36,90лв.
Ø 54 mm - 41,30лв.
Ø 60 mm - 46,30лв.
Ø 70 mm - 50,30лв.
Ø 76 mm - 54,70лв.
Ø 89 mm - 60,60лв.

Приложение: Силиконовото съединение за турбо/ интеркулер се използва в автомобилната индустрия - за камиони, автобуси и други товарни и леки автомобили.Силиконово право съединение намира приложение като изпускателна тръба, всмукателна тръба, маркуч за турбокомпресор, маркуч за обезвъздушаване, маркуч на радиатора, тръба за охладителната течност / водопровод.

Съединенията от силикон намират приложение в системите за охлаждаща течност и въздухопроводи, за водни-радиаторни системи, въздушни пътища на турбини, интеркулери и др.

Вложка: син силикон

Оплетка: подсилена текстилна оплетка

Покритие: син силикон

Температура: -50°C / + 180°C

Работно налягане: 3 bar

Налягане на пръскане: 9 bar

Силиконовите съединение за турбо/ интеркулер са подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и др. Основното им предимство е устойчивост на високи температури, дълъг експлоатационен живот, стабилност, термични и електрически изолационни свойства.

За повече информация може да посетите сайта ни.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви