Електро-хидравлична преса за кербоване S8 Ecoline

22.1 лева
05.02.2023 26 ID 7569
Описание:
S8 Ecoline e машина за запресоване на маркучи, със сила на запресоване 2200 kN / 220 т и обхват на запресоване, до 139 мм.
Приложение: за запресоване на хидравлични маркучи с размери до 2 " и индустриални маркучи до 4".
Преса за кербоване на хидравлични маркучи S8 Ecoline притежава компактна конструкция, която позволява лесна и удобна работа с машината.
Използването на удължени челюсти за запресоване ви дава възможност да кербовате дори 90 ° накрайници с размери до 2“ с изпитаната и безпроблемна технология с тефлонови плъзгачи. Технологията не изисква гресиране, което освен по-дълъг живот на оборудването, Ви гарантира изключително чисто асемблиране и почти никакво сервизно обслужване.

*Цената е без ДДС за 1 бр.
*Машината за кербоване на маркучи се предлага по заявка

За други машини за асемблиране може да посетите сайта ни.
Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.
В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви