Детска чантичка с принадлежности 24 части

24 лева
17.05.2023 260 ID 6482
Описание:
Детска разгъваема чанта с принадлежности с различен брой части. Предлага се в два варианта – едната за приготвяне на бургери, а другата – козметична чанта на гримиране. Компактен размер, удобна за носене, с къса и дълга дръжка.
Безспорно детските играчки в наши дни са наситина вълнуващи и интригуващи, точно каквато е и тази сгъваема детска чанта с принадлежности. Тя е изработена от висококачествена пластмаса и има както къса дръжка за носене в ръка, така и дълга дръжка за рамо. Заключва се с ключ и определено ще стане любимата играчка на вашето дете. Тя е твърда, удобна е за носене и е с компактни размери. Тази чанта с принадлежности се предлага в 2 варианта – чанта за приготвяне на бургери и козметична чанта на гримиране и прически. 
Компактен и доста практичен дизайн има тази детска чанта с принадлежности. Чанта за приготвяне на бургери съдържа 28 части като: прибори, щипки, хлебчета, кюфтета, кетчуп, майонеза, безалкохолни напитки, пържени картофки и др. Козметичната чанта съдържа 24 части като: сешоар, няколко различни ножици, четка, огледало, детски парфюм, имитация на червило и сенки и др. Компактните размери на тази чанта я правят удобна за носене буквално навсякъде и по всяко време. Тя е разгъва и има две отделни поставки, които могат да се поставят от двете страни на разтворената чанта, така че да се получи или идеалното място за правене на бургери, или идеалната козметична тоалетка.
Тип на продукта: Детска чанта с принадлежности – приготвяне на бургери, или козметична ;
Материал на изработка: ABS пластмаса с високо качество;
Къса и дълга дръжка за носене;
Заключване с ключ;
Удобена за носене с компактно размери и леко тегло;
Сгъваема с 2 допълнителни поставки за принадлежности;
Твърда основа, идеална за целта за играта;
Вариант 1: Чанта за приготвяне на бургери от 28 части: прибори, щипки, хлебчета, кюфтета, кетчуп, майонеза, безалкохолни напитки, пържени картофки и др.;
Размер на чантата неотворена: 19, 5 х 18,5 х 7,5 см.; 
Споделяне
Свързани обяви