Протектори за крачета на маса или стол комплект от 4 броя

5 лева
17.05.2023 247 ID 6082
Описание:
Без повече незаличими драскотини по пода. Подовите протектори предпазват както краката на всякакви маси и столове, така и подовите ви настилки. Често, когато се налага да правим разместване вкъщи се притесняваме от две основни неща - шума и дискомфорта, който ще причиним на съседите си, както и евентуалните грозни и видими драскотини по пода ни, които дори най-качествените препарати не могат да заличат. Подложките против плъзгане ще предотвратят образуването на неприятните драскотини по пода и ще гарантират липсата на шум, когато се налага да преместим някои от мебелите вкъщи. Те обхващат стабилно и сигурно краката на желания от вас стол или маса, без да падат. Протекторните подложки са подходящи за подове направени от различни материали - от твърда дървесина, винил, плочки до ламиниран паркет. Благодарение на малките силиконови точки, разположени върху вътрешната част на дъното, можете да сте сигурни, че вашите маси и столове няма да се пързалят и ще имат здрав захват и стабилност върху пода.
Приложими са върху различни форми и размери. Подходящи са за всякакви видове столове, стига да се вписват по размер,който е препоръчително да измерите вкъщи. Могат да бъдат използвани за всякакви видове мебели с кръгли крачета - бар столове, кухненски столове, столове за вътрешен двор, работни бюра, масата в хола или трапезарията и много други.  Те разполагат с напълно универсален дизайн и са изработени от прозрачна мека пластмаса, като може спокойно да се използва при различни видове дизайн на интериора в дома ви или на работното място. Едва ли ще ги забележите, благодарение на прозрачния материал, а голямата му еластичност позволява протекторите да бъдат използвани върху крачета с различен диаметър до 3,2 см.
Подходящи за многократна употреба и дълъг живот. Изработени са от издръжлива мека пластмаса, устойчива на износване, която не се поврежда лесно, нетоксична е, като също е безопасна за деца и домашни любимци. Това ги прави подходящи за многократна употреба и можете да ги
Споделяне
Свързани обяви