Автодиагностика от CMX BG на ТОП цени

41 лев
30.11.2022 65 ID 5712
Описание:
CMX BG предлага продажба, доставка и гаранция на артикули за Автодиагностика на най-ниски цени

CMX.БГ предлагаме автодиагностична апаратура и техника с високо качество и точност при измерване.

Осцилоскопи за диагностика – Осцилоскопът е устройство, предназначено за визуално наблюдение на процесите, протичащи в електрическите вериги на автомобили, включително система с високо напрежение.С това устройство можете да проверявате всички видове електрически сигнали от различни части на автомобила. Благодарение на осцилоскопа можете да анализирате всички сигнали на абсолютно всяка автомобилна верига, въз основа на информацията, да направите изводи за повредата и как да я поправите.

Автомобилни кодочетци - Четецът на кодове за автомобили е един от най-лесните инструменти за диагностика на автомобили, които ще намерите. Тези устройства са предназначени да взаимодействат с компютъра на автомобила и да издават кодове за грешки по много прост начин.

Дизел комън рейл тестери - Повечето дизелови двигатели в съвременните автомобили са оборудвани със система за впръскване на гориво Common Rail. В момента това е единствената горивна система, която отговаря на изискванията на стандартите Euro 5. Съответно, продължителността и равномерността на работа на инжекторите Common Rail директно зависи от качеството на дизеловото гориво.

В CMX БГ поддържаме постоянно голям асортимент от артикули за автодиагностика на доказани марки като SEALEY, HUBITOOLS, BGS TECHNIC, DEMA, UNICRAFT и POWERMAT на изгодни цени.

Ако желаете да закупите всичко необходимо за автодиагностика, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX.Bg предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви