Психологическо консултиране и личностно развитие

40 лева
10.08.2022 229 ID 4593
Описание:
Казвам се Петя Илиева от гр. Плевен. Преди всичко човек. Психолог, който е готов и е с теб в труден период от живота ти! Психичното здраве е един от най-важните компоненти на хармоничния и щастлив живот! Силата на доверието, споделянето, разбирането и промяната водят към свят на емоционално благополучие! От там и на житейско във всички аспекти!
Психологичното консултиране е насочено към здравия човек, който има затруднения в ежедневието, обърквания, трудности. Оставайки с теб, изслушвайки те и посрещайки твоите чувства, колебания, дилеми и болки. По разбиращ и подкрепящ начин и давайки ти лечебния опит на общуването, той ти помага да продължиш по силен, с повече надежда и вяра в живота! За мен е чест и привилегия да помагам на хората да се освободят от безпокойство, тревожни разстройства, безсъние. Справяне в конфликтни ситуации с родители, деца, партньори, близки.
Преодоляване на разочарования, стресови ситуации, бариери в общуването. Възстановяване от кризи при раздяла с любим човек, развод. Заедно откриваме нов смисъл в живота и нова гледна точка за него!
Споделяне
Свързани обяви