POLYTRON GDFC - Най-ефективната Добавка за бензин и дизел

42.05 лева
25.03.2022 396 ID 2432
Описание:
Високопроизводителният Подобрител за бензин и дизелово гориво POLYTRON GDFC е научно разработен подобрител за гориво, който спомага за по-пълното изгаряне на горивото, почиства и смазва работните елементи на горивната система и горната част на двигателя. POLYTRON GDFC разтваря и премахва въглеродните наслоявания и предпазва от бъдещи вредни натрупвания. POLYTRON GDFC удължава пробега на двигателя и общото му работно изпълнение.

POLYTRON GDFC почиства цялостно горивната система, включително инжекторите, всмукателните клапани, клапанните отверстия, клапанните помещения и горивната камера. Когато се използва редовно, отходните газови замърсители намаляват драстично. POLYTRON GDFC ефективно удължава живота на горивото, съхранявано в резервоарите и може да бъде използвано с всички видове бензин и дизелово гориво.

Горивният концентрат POLYTRON е комплексна комбинация на базирани на петрол химикали, които са проектирани за увеличаване на мазилността и подобряване на изгарянето на бензина и дизеловото гориво. Активните съставки на POLYTRON проникват и отстраняват натрупването на въглерод, смола и утайка и смазват движещите се метални части както на горивната система, така и на блока на двигателя. Продуктът е съвместим с всички видове и класове гориво. Използването на концентрата увеличава живота на двигателя и подобрява ефективността на изгаряне на горивото, с което се намалява неговата консумация.
Горивният концентрат е изработен за подобряване структурата на горене на горивото, за да изгаря по-бързо, с по-висока температура и по-пълно. От горивото се извлича повече енергия и тъй като изгаря по-пълно, в емисиите отработени газове се съдържат по-ниски нива въглероден едноокис и въглеводороди...

Сайт: https://www.polytron.org
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100лв.
Извършваме доставка в цялата страна с куриерска фирма СПИДИ.
Споделяне
Свързани обяви