Мултифункционална ултразвукова вана

35 лева
26.07.2024 38 ID 12061
Описание:

Мултифункционална ултразвукова вана за почистване на замърсявания по Вашите бижута, очила, часовници, самобръсначки, макиажни четки и др. Почистването става само с вода и без химикали, които могат да навредят на почистваните предмети. Уреда работи благодарение на ултразвуковата технология, която използва високочестотни ултразвукови вибрации. Създаваните многобройни мехурчета влизат в контакт с повърхността на предмета, като го почистват от прах и замърсявания, които попадайки във водата се абсорбират от нея. Предназначен е за премахване на мръсотия и натрупана прах, чрез дълбочинно почистване на 3600, без повреждане на Вашите драгоценни или ювелирни предмети.

Управлява се лесно, само с едно докосване на дисплея и бърза настройка на желаното време за работа (10 или 20 минути). След като приключи със съответния режим на работа уреда се изключва сам. Ако някой предмет изисква допълнително време за почистване, просто рестартирайте уреда отново.

Уреда е лесен за употреба и с компактни размери (21,5 см х 7,7 см х 7,8 см), които Ви позволяват да го носите, съхранявате и ползвате където Ви е удобно – в дома, на пътешествие или на работа. Резервоара е достатъчен, за да побере вашия часовник, бижута или други ценности и да ги почисти.

Уреда е с вградена презареждаема батерия, която се зарежда с помощта на USB кабел. Закрепването става посредством монтираните на дъното 4 бр. силиконови вендузи.

Комплекта включва: - мултифункционална ултразвукова вана, батерия и USB кабел за зареждане на батерията (без зарядно устройство. Можете да ползвате стандартно такова от GSM)

Споделяне
Свързани обяви