100%чист пчелен мед!!!

10 лева
09.12.2023 112 ID 10751
Описание:
Здравейте всички които сте любители на меда!
Предлагам 100% чист мед (без примеси и без манипулации) от два различни пчелина.
Единият се намира в Средна гора , а другият в с.Ястребово.
Медът който ви представям е: 1.Билков мед - минимум 50% акация, понеже годината не позволи да се извади акациевия мед и затова го смесиха с билки:
-детелина(терфил)
-къпина
-карачилия (черен трън или паричка)
-мащерка
и много други...
Вкусът е уникален с остатъчен привкус на билки и прекрасен аромат.
Бих желал да засегна нещо ВАЖНО: Много колеги казват, че продават БИЛКОВ МЕД, който всъщност е обикновено слънчоглед или в най-добрия случай 90%слънчоглед+10% нещо друго. Медът който ние предлагаме е ИСТИНСКИ БИЛКОВ МЕД!
2.Слънчогледов мед
Този вид мед е много популярен в България, но много малко е казано за ползите и качествата му, затова Ви оставям малко инфо:
-По отношение наподобряването на функционирането на имунната системасе използва за профилактични цели. Има антивирусни и бактерицидни свойства. В допълнение, наличието на голямо количество глюкоза дава сила, това е особено важно по време на рехабилитационния период след заболяването.
Помага за разрешаване на някои проблеми в работатана стомашно-чревния тракт . Помага за подобряване на апетита и нормализиране на обменните процеси.
Благоприятен ефект върху работата на сърдечния мускул.
Продуктът помагада се справи със стреса и дразненето . Той има успокояващ ефект. За някои хора чаша топло мляко с добавка на лъжица мед действа като меко хапче за сън.
Прилагане на резултата от работата на пчеларите и за козметични цели, причинявайки го върху кожата. Има хидратиращ ефект, подпомага регенерацията на клетките и общото подмладяване. Също така, продуктът ускорява заздравяването на малки рани и спомага за намаляване на възпалението. Анти-стареещите свойства се използват активно от козметолозите, като я добавят към различни шампоани, маски и кремове.Вкусът е малко по-тежък но пък е много полезен, особенно за проблеми в гърлото и сливиците.

И двата вида мед са вкусни, чистии здравословни!

Ценоразпис:
1.Билков мед
-1б. - 12лв.
-5б. - 11лв.
-10-20б. - 10лв.± подарък 100гр пчелен прашец!
-тенекия - 8,5лв.+подарък 1б слънчоглед!

Ценоразпис:
1.Слънчогледов мед
-1б. - 8лв.
-5б. - 7,5лв.
-10-20б. - 7лв.± подарък 100гр пчелен прашец!
-тенекия - 6лв.+ подарък восъчна свещ!

Телефон: 0877 913487
Споделяне
Свързани обяви