ТехноМаг

гр. София 1309 София, ул. Царибодска 70
Лице за контакт: TehnoMagnet
Споделяне
Информация за магазина
Магазин "ТехноМаг" предлага иновационни уреди, осигуряващи здравословна среда за гарантиране на добро умствено и физическо състояние на хората, желаещи щастливо дълголетие. Уреди за чиста, здравословна и лечебна вода, като дестилатори, озонатори, йонизатори, кани, чаши и стикове за приготвяне на алкална (жива), и минерализирана вода, устройства за декарбонизиране на течаща вода, генератори за обогатена с водород вода, генератори за „сребърна“ вода, продукти за магнетизирана и структурирана вода, кани за филтриране на вода, турмалинови душове за минерално пречистване на вода за къпане, душове за венци и зъби с озонирана вода, ултразвукови перални и вани. Уреди за чист въздух за дома и автомобила с високоефективни филтри.
  • ПН-ПТ: 09:00-18:00
Начини и срокове на доставка
Сроковете за доставка в цялата страна са от 1 до 2 работни дни
В работни дни доставките от куриер се извършват от 9:30 ч. до 17:30 ч. за страната и от 9:00 ч. до 18:00 ч. за София. Събота - до 14:00 ч. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници. Работим със СПИДИ, ЕКОНТ, собствени или други куриери по желание на клиента.
Разходите за всички стоки в една поръчка са:
а) 0 лв., т.е. доставките са безплатни за поръчка на обща стойност над 200 лв.(ако стоките не участват в друга промоция с отстъпка от цената);
б) 4,20 лв. е цената за доставки в София център;
в) от 4,80 до 15,50 лв. е цената за доставки в страната

Категория: Други

няма обяви