Камиони

Търсиш камион? Разгледайте нашите предложения за продажба на камиони - лекотоварни, тежкотоварни, специални, комунални, с отворена или затворена корусерия и много други.  

8

Renault Mascott 65/150

Камиони
гр. Разлог
30 януари 2024 в 11:47
37500 лева
8

Ford Transit 2.0

Камиони
гр. Разлог
30 януари 2024 в 11:47
9200 лева
Показани: 2 от 2 обяви

Камиони - преди покупка какво трябва да знаем

Покупката на мощна и надежна машина е сериозна инвестиция. Какво трябва да знаем преди да осъществим сделка?

Обща информация за камиона

Без значение какъм камион купувате и с какво предназначение е той трябва да знаете харектеристиките му - товароносимост, собствено тегло, окачване, година на производство, тип на двигателя, разход и екстри. Ако пък камиона който купувате ще бъде втора ръка критериите на който трябва да обърнете внимание се увеличават - сервизна история, пробег, състояние на двигателя, платен данък, състояние на гумите, платена застраховка, платен данък и други.

На какви обяви за камиони можете да попаднете

В интернет обявите публикувани от собственици желаещи да си продат камиона са разнообразни например - нови, употребявани, тирове, самосвали, хладилни, по стари модели камиони, специализирани камиони, машини за части и други. В нашия сайт за безплатни обяви също можете да намерите голямо разнообразие от обяви за камиони. Публикуваните в сайта обяви ще ви предоставят възможност бързо да купите нови камиони, както и камиони втора употреба на такива известни производители, като Man, Iveco, Daf, Mercedes-Benz, Volvo, Renault и др.


Интересни предложения: