Гривни

7

Гривни различни модели

Гривни
Индустриална зона
14 септември 2022 в 14:15
23 лева
3

Бляскава модна гривна

Гривни
Идеален център
9 септември 2022 в 18:25
35 лева
3

Преливаща се гривна нова

Гривни
гр. Берковица
9 септември 2022 в 18:24
15 лева
7

Гривна позлатена с австрийски кристали

Гривни
Идеален център
9 септември 2022 в 18:24
48 лева
5

Гривна нова

Гривни
Идеален център
9 септември 2022 в 18:24
9 лева
3

Бляскава гривна тип синджир нова

Гривни
Идеален център
9 септември 2022 в 18:23
43 лева
8

Масивна гривна в позлата и Сваровски

Гривни
гр. Берковица
9 септември 2022 в 18:21
55 лева
7

Нежна гривна със Сваровски кристали

Гривни
гр. Берковица
9 септември 2022 в 18:21
29 лева
1

Гривна нефрит и кристали

Гривни
Индустриална зона
26 август 2022 в 13:28
25 лева
1

Гривна детелинка с кристали и холограмни стък...

Гривни
Индустриална зона
26 август 2022 в 10:37
25 лева
1

Перлена гривна черно и златисто

Гривни
Индустриална зона
26 август 2022 в 10:14
13 лева
1

Гривна със стъклени перли и панделка с криста...

Гривни
Индустриална зона
25 август 2022 в 21:53
25 лева
1

Гривна стъклени перли Мурано

Гривни
Индустриална зона
25 август 2022 в 13:19
23 лева
1

Гривна перли супер гланц

Гривни
Индустриална зона
25 август 2022 в 10:40
25 лева
1

Перлена гривна

Гривни
Индустриална зона
25 август 2022 в 10:14
17 лева
1

Гривна за крак

Гривни
Индустриална зона
24 август 2022 в 13:07
15 лева
1

Гривна цветя и кристали

Гривни
Индустриална зона
23 август 2022 в 21:55
17 лева
1

Гривна естествени камъни

Гривни
Индустриална зона
23 август 2022 в 17:28
19 лева
1

Гривна от стъклени сърца и кристали

Гривни
Индустриална зона
20 август 2022 в 13:28
17 лева
3

Гривни с кристали

Гривни
Индустриална зона
20 август 2022 в 11:46
17 лева
2

Гривни

Гривни
Индустриална зона
17 август 2022 в 22:00
29 лева
5

Гривни

Гривни
Индустриална зона
17 август 2022 в 21:50
25 лева
8

Гривни

Гривни
Индустриална зона
14 август 2022 в 21:36
23 лева
Показани: 23 от 23 обяви