Обяви за ергономична раница

Все още няма обяви в тази категория

Какво е ергономична раница

Ергономичната раница е проектирана с много широк плътен колан и удобен гръб. Коланът е разположен на бедрата на родителя и помага за задържането на бебето, облекчавайки раменете и кръста. Обикновено сапаните се регулират според височината и пълнотата на родителя. Ергономичните раници могат да се носят както на гърдите, така и на гърба.

До каква възраст може да се носи дете в него

В зависимост от теглото и размера на детето и физическата сила на родителя, ергономичната раница може да продължи от една и половина до три години.

Какви са предимствата на ергономичната раница

Не всички деца са щастливи да лежат в количка или креватче. С редки изключения, те предпочитат да са възможно най-близо до тялото на майката. Това осигурява допълнителен комфорт. Ергономичната раница е компактна и удобна. Не заема много място у дома, позволява ви да отидете навсякъде с детето си и да не мислите къде да оставите количката.

Как да изберем качествена ергономична раница

- Качеството на плата. Най-добре е раницата да е от памук. Това е най-удобният и надежден материал, който определено няма да причини алергии при дете.

- Форма на колана. Коланът трябва да е широк и мек, но със здрава форма.

- Фиксатори. Тези части на раницата са изработени от пластмаса. Трябва да обърнете внимание на качеството му и в същото време да проверите за малки пукнатини.