Бусове

Вие имате бизнес и имате необходимост от транспортно средство. Разгледайте обявите в категорията за автобуси, бусове, микробуси - товарни и пътнически, бусове под наем и много други. 

8

Mercedes-Benz 316 2.2 CDI

Бусове
Аспарухово
22 ноември 2023 в 07:53
29500 лева

Продажба

Бусове
Обеля 1
8 август 2023 в 20:22
5000 лева
3

Мерцедес Вито CDI

Бусове
Център
16 май 2023 в 08:46
4000 лева
Показани: 3 от 3 обяви

Как да избера Бус или Автобус

Никога не взимайте прибързано решение те обикновенно са неправилни. Избора на такъв вид техника са свързани с бизнес и е много важно да са премислени всяка подобна инвестиция.

Какво трябва да знаем преди покупката

Най-доброто решение е новото, но ако нямате тази възможност трябва да се насочите към нов внос или втора употреба от България - повечето клиенти предпочитат нов внос автомобил втора ръка. Това е своя страна предполага, че автомобила е каран по - хубави пътища и е преминавал чуждестранни технически прегледи. Не на последно място трябва да се обърне внимание на разход на гориво, електроника, механика, двигател и други. Голям риск е да търсите стари возила прекалено евтино. Винаги трябва да иомате едно наум, че при покупката на втора употреба е твърде възможно да се наложат внезапни ремонти или подобрения за комфорта, 

Къде да намеря обяви за продажба

В интернет има голямо разнообразие от оферти за търсене и предлагане в различни сайтове за обяви. Можете да намерите в специализираните за обяви за автомобили, а също така и в общите сайтове за обяви в съответната секция за автомобили и техника. 

Какво ще открием в секцията автобуси и бусове на Obiavi24.bg

Сайта дава възможност за онлайн среща на продавачи и купувачи. Можете да следите обяви от цялата страна и прецизно да отчетете плюсовете и минусите на всяка оферта. Имате възможност да изберете модели, задвижвани с газ, бензин или дизел. Преди покупката вие трябва да сте на ясно какъв тип транспортно средство ще бъде най-подходящо за вашия бизнес.