Бригада за хамалски услуги, къртене, косене на трева, извозване, почистване

1 лев
27.06.2023 37 ID 9611
Описание:
Джорджи бригада е бригада за хамалски услуги, кърти, чисти и извозва в Дупница, Благоевград, Кюстендил, Сапарева баня, Радомир, Перник и региона. Потърсете бригадата за: косене на трева и храсти, рязане на дръвчета, лозници и храсти, почистване на дворове, мазета, тавани, изхвърляне, превозване, изнасяне, извозване на боклуци, стари мебели, всякакви предмети, строителни материали, стари и мръсни предмети, неработещи електроуреди, пренасяне на мебели, покъщнина, багаж и всичко, което трябва да се премести, извози и изнесе. Тежката физическа работа не ни плаши - потърсете ни за местене и изнасяне на тежки предмети, мръсни предмети, обемни предмети. Потърсете ни за къртене на стени, бутане стени, бутане на постройки, плевни, пристройки, гаражи, огради и др.
Потърсете Джорджи бригада и за изграждане на масивни огради.

Също така извършваме ремонт на покриви, монтаж на улуци, американски безшевни улуци, всички видове покриви и покривни дейности, изграждане на нов покрив, подмазване на капаци, пренареждане на керемиди. Имаме дългогодишен опит и сме познати в района на Дупница, Благоевград, Радомир, Перник, София. Предлагаме консултация относно обекта и как и с какви материали най-добре може да се извърши ремонтът.
Договор и гаранция!
Безплатен оглед!

Разполагаме с бусче за извозване, къртач, канго, храсторез, тример за трева и храсти, косачка, стълба, професионални инструменти и оборудване.

Потърсете ни за оглед, ако е необходим, цена и да се уточним кога да дойдем. Цената е според обема и вида работа. - Георги
Споделяне
Свързани обяви