Бригада за ремонт на покриви в София и страната - изгодни цени

По договаряне
18.05.2023 118 ID 9158
Описание:
Организирана бригада за ремонт на покриви Василев Билдинг извършва всички покривни дейности на територията на цялата страна.

Потърсете Василев Билдинг за ремонт на покрив, изграждане на нов покрив, пренареждане на керемиди, цялостен или частичен ремонт на покрив, покрив с битумни керемиди, метални керемиди, плоски и скатни покриви, покрив с ламарина, хидроизолация, изграждане на дървени конструкции, изграждане на навеси и беседки, надстройка на таванска стаи. Потърсете ни и за монтаж на всички видове улуци, американски безшевни улуци, обшивки, комини и тенекеджийски услуги.

Работим с професионално оборудване, използваме качествени материали и изготвяме оферта за труд и материали според бюджета на клиента. Консултираме относно ремонтните дейности и с кои марки материали и видове материали е най-добре да се извърши ремонтът, съответно и кое колко ще струва.

Имаме над 20 годишен опит и сме познати в района на София, Пловдив, Пазарджик, Благоевград и Южна България. Работим в цялата страна. Потърсете ръководителя на бригадата Кънчо Василев за безплатен оглед, оферта и консултация.Договор и гаранция! 0892388330

Също така предлагаме и бояджийски услуги.
Споделяне
Свързани обяви