Качествени ремонтни и строителни услуги от Вальо Строй

1 лев
03.05.2023 96 ID 8938
Описание:
Организирана строителна и ремонтна бригада Вальо Строй извършва ремонт на покриви и всички покривни дейности, вътрешни ремонти, топлоизолация и изграждане на бордюри, паваж, тротоарни плочки.

Вальо Строй има опит и години специализация в ремонта на покриви с керемиди, плоски покриви, покриви с битумни и метални керемиди, скатни покриви, покриви с ламарина. Потърсете ни за монтаж на улуци, американски безшевни улуци с машина за изтегляне на място с точния размер според сградата, изграждане на нов покрив, всички покривни и тенекеджийски услуги. Монтаж и изграждане на беседки, навеси и барбекюта.

Вальо Строй извършва всички вътрешни ремонти, като бояджийски услуги, гипсокартон, шпакловки, декоративни и функционални мазилки, ремонт на баня, ВиК дейности, лепене на плочки, изграждане на стълбища и парапети, ремонт на коридори. Потърсете ни и за външни мазилки на сгради и къщи.

Бригадата ни е доказана в изграждането на качествена топлоизолация, както и в саниране на сгради.

Извършваме заваръчни дейности на метални конструкции.

Потърсете ни и за почистване на дворове и градинки.

Потърсете ни и за полагане и монтаж на павета, бордюри, унипаваж, асфалтиране.

Използваме качествени материали, разполагаме с професионално оборудване, собствено скеле, консултираме клиентите относно ремонтните дейности, качеството на различните марки материали и формираме ценова оферта спрямо бюджета на клиента. 0896136426 - Станислав Вальо Строй
Споделяне
Свързани обяви