Дигитален Маркетинг

По договаряне
12.09.2022 196 ID 5068
Описание:

Идеята за Дигитален Маркетинг ЕООД възниква през далечната 2008г. А към момента може да се похвалим с редица успешни местни и международни проекти зад гърба ни.

Нашата агенция предоставя широк спектър от дигитални услуги и работи с клиенти от всички индустрии. Предлагаме възможности за консултиране и управление на онлайн маркетинг кампании, свързани с оптимизация за търсачки (SEO), Pay-per-click реклами (PPC), реклами в Google и Facebook, контент и копирайтинг. Може да се възползвате и от нашата богата експертиза в разработването на уеб сайтове за електронна търговия или B2B компании, редизайн, видео маркетинг.

 

За нас е важен индивидуалния подход и цялостното разбиране на вашите бизнес нужди. Ако сте стартъп, който се нуждае от проучване на конкуренцията, изработване на цялостна маркетинг стратегия и бизнес консултации, може да помогнем в определянето и постигането на целите ви.

Дигиталната ни агенция е базирана в Пловдив, а екипът ни се състои от млади и креативни професионалисти, които ще помогне да:

Повишите познаваемостта на бранда Достигнете до широка аудитория Насочите качествен трафик към уеб сайта ви Стигнете до челни позиции в класациите на търсачките!

Споделяне
Свързани обяви