Ремонт на покриви от Васи Строй

По договаряне
31.05.2022 215 ID 3211
Описание:
Бригада за ремонт на покриви Васи Строй извършва ремонт на всички видове покриви, изграждане на нов покрив, хидроизолация, улуци и водостоци, американски безшевни улуци с машина за изработка на място и всички покривни дейности.

Извършваме ремонт и изграждане на нов покрив с керемиди, битумни керемиди, метални керемиди, плоски покриви, покриви с метално покритие, хидроизолация. Също така извършваме монтаж и подмяна на улуци, обшивки, водосточни тръби, казанчета. Предлагаме почистване и отпушване на комини. Потърсете ни за изграждане на нова покривна конструкция, беседки, барбекюта, навеси, подпорни стени и огради. Работим с качествени материали, ще Ви обясним предимствата на различните видове и марки материали, както и начините за изработка, срокове и цени. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване. Попитайте ни за цена за труд и материали на тел: 0895 351 514 - Васил.
Работим в София, Дупница, Бобов дол, Перник, Благоевград, Кюстендил, Сандански, Петрич, Костинброд, Пазарджик, Панагюрище, Пловдив и цялата страна.
Предлагаме сключване на договор и гаранция!
Работим и безавансово
Споделяне
Свързани обяви