Онлайн Подготовка за сертификатен изпит DELE – B1/B2

90 лева
28.02.2022 257 ID 2332
Описание:
Онлайн курс Подготовка за сертификатен изпит DELE – B1/B2 от Езиков Център Асториа Груп.
Научете нов език, заредете се с увереност и нови знания! Станете част от курсистите на нашата платформа за онлайн езиково обучение.
Всеки курсист записал се на онлайн курс Подготовка за сертификатен изпит DELE – B1/B2, има възможността да се запознае отблизо с испанската реч, да изгради умения да води в свободен текст разговори на испански език и да пребори езиковата си бариера. Всеки курс по Испански език в зависимост от нивото на обучение е създаден по интерактивен метод, който дава възможност да се изучава езика удобно и лесно разбираемо, като сами планирате времето си за посещение и в същото време имате комуникация с преподавател. Във всеки курс по испански език онлайн сме разгледали реални задачи от изпити DELE, критерии за оценяване, както и съвети за постигане на възможно най-висок резултат.

Цена: 90 лева
Уроците в онлайн обувчението Подготовка за сертификатен изпит DELE – B1/B2 съдържат различни изображения, аудио записи и видеа, които пресъздават реални ситуации по време на изпит DELE. Всеки курсист избрал да се подготви с предлагания от Езиков Център Асториа Груп онлайн курс Подготовка за сертификатен изпит DELE – B1/B2 има възможността да упражнява своите знания, като специално сме подготвили допълнителни упражнения със задачи.

За повече информация заповядайте на адрес гр.Варна ул.Презвитер Козма №8 ет.1 или се свържете с нас 0890 320 053
Споделяне
Свързани обяви