Онлайн немски език за медици

260 лева
27.01.2022 484 ID 2045
Описание:
Езиков център Асториа Груп предлага специализирано обучение - Онлайн немски език за медици. Обучението е подходящо за:
✔️лекари
✔️стоматолози
✔️медицински сестри
✔️болногледачи
✔️социални асистенти
По време на предлаганото от Езиков Център Асториа Груп обучение Онлайн медицински немски език се набляга на различни ситуации от ежедневието на всеки медицински работник. Използваните учебни материали са изготвени за целите на настоящия курс. В него ще бъдат обстойно разгледани важни теми на пример - изготвяне на епикриза, анамнеза, разнообразие от медикаменти и тяхното прилагане. Разглеждат се диагностика и лечение на заболяване, диета, хранителен режим и др. Всички обучаеми лица в предлагания Онлайн немски език за медици ще обогатят речниковия си запас с подходяща терминология от съответната професионална сфера.
ЦЕНА : 260 лв.
За кого е полезен този курс по медицински немски език
Ако желаете да работите в Германия като социален асистент, Ви предлагаме специално пригодено за професията интензивно обучение, с помощта на което бързо да придобиете нужните за Вашата специалност говорни умения, които са минималното изискване от немските работодатели. За работа в Германия се изисква лекарите да имат ниво на владеене на немски език B2/C1, за медицински сестри B1/B2. Езиков център Асториа Груп предлага Онлайн немски език за медици. Подходящ за студенти по медицина на които им предстои специализация в Германия. Легитимен международен сертификат за работа или специализация в Германия се издава след изпит в Гьоте Институт за ниво B1 или B2, за което Езиков Център Асториа Груп ще Ви подготвим. Курсисти, които нямат познания по немски език стартират обучение от ниво А1, а кандидати с начални познания попълват входящ тест.

„Онлайн курс по немски език за медици“ Какво съдържа:
В предлаганият онлайн курс по медицински немски език на Езиков център Асториа Груп ще се запознаете с основните медицински термини, както и с важни езикови средства за комуникация в ситуации, специ
Споделяне
Свързани обяви