Недвижими имоти Металика строй Велинград-апартаментно настаняване

130 лева
06.12.2023 104 ID 10717
Описание:
НОВОТО НОРМАЛНО
ДЪЛЕЧЕН ДОМ

Не плащате това което не можете да получите !

Ние предлагаме удобствата и лукса на хотел, заедно с комфорта и уединението на дома. Съвременен апартаментен комплекс!Новопостроената сграда предлага качествено настаняване в напълно обзаведени едностайни, двустайни и тристайни апартаменти.

Това е вашето ново и уютно място, където можете да отседнете във Велинград ! Търсите краткосрочен или дългосрочен престой на просторно, удобно място, където можете да получите хотелски удобства на достъпна цена – тогава Апартаменти Клептуз Апартс ще бъде идеалният вариант за вас. Просто се чувствайте като у дома си.

С нашата концепция за хибридно мислене ние вече предлагаме решение за новото нормално. Това ни позволява да разберем текущите нужди на нашите гости и да внедрим иновативни решения бързо и гъвкаво с голямо внимание към детайлите. Ние вярваме в модерното развитие на бизнеса, което съчетава страстно мислене с индивидуално обслужване. Клептуз апартс се развива заедно с нашите гости, защото докато някои все още мислят за проблем, ние вече работим по решението. И точно тази философия прави Клептуз апартс толкова уникален В сърцето на Родопите има малък, изискан и индивидуално проектиран апартс хотел.

Пристигайте и се чувствайте добре. Очакваме Ви с нетърпение! Апартс хотелът разполага с телевизор с плосък екран и собствена баня със сешоар, безплатни тоалетни принадлежности и душ,напълно обвазеден кухненски кът.Сред останалите удобства са хладилник, печка ,керамичен плот,електрическа кана и кафемашина. Тук може сами да приготвите хранатата си или да поръчате от предоставени менюта на местни ресторанти.

Новото нормално домашен офис !

Разположен в най-приветливата част на Велинград, в сърцевината на парк Клептуза. Сградата съдържа 6 студиа, 5-двустайни апартамента и 1 тристаен. На първи етаж има търговска площ, подходяща и за кафе-аператив или ресторант. Ако обичате природата и търсите тишина и спокойствие-това е точното място за вас. Изворът Клептуза е едно от най-впечатляващите природни места в планината Родопи, които си заслужават да се видят, неслучайно е емблематично място за града и и винаги се свързва с неговото име. Намира се близо до планинския склон в квартал Чепино. Локацията му е лесно достъпна, което го прави предпочитано място за релаксираща и зареждаща разходка както за туристи така и за местните жители. Сградата може да се обитава като апартаментен тип под наем или малко хотелче. Сградата е съобразена с атмосферните температури в града и отлично се слива с ландшафта около нея. Строителството е висококачествено, вътрешна изолация-каменна вата на 70% плътност, външна изолация-10см стиропор и 5-камерна дограма. Облицовка на фасада-дърво и камък. Общите части ще бъдат направени луксозно с естествени материали-дърво и камък. Мястото определено е едно райско кътче и носи чувство за романтика с красивите си зелени гледки. Районът е заобграден с пищна зеленина, което е предпоставка за пълноценен отдих сред природата. Единственото по рода си местоположение в града.
Споделяне
Свързани обяви