Ново строителство жилища във Велинград

97812 лева
09.10.2023 101 ID 10256
Описание:
Новострояща се жилищна сграда в непосредствена близост до х-л Роял СПА (50m) в която ще са разположени 37 апартамента, 20 мазета, 3 гаража и 6 паркоместа, два асансьора и прилежащо дворче към тях.

Апартаментите се предлагат за продажба с гипсова мазилка и циментова замазка; 5 камерна PVC дограма; блиндирана входна врата; електро инсталация - изградена с извод за интернет и кабелна телевизия; домофонна, звънчева и гръмоотводна инсталация а общите части напълно завършени.

Сградата е в процес на изграждане, като се очаква да бъде завършена 07м 2019г Всички апартаменти в сградата се предлагат за продажба необзаведени. Продавачът (изпълнител) може да извършва довършителни работи в зависимост от желанието на клиента, срещу допълнително заплащане.

Жилищата ни се отличават с функционалност, здравина и сигурност на строителсвото им. Ние се стараем да намираме най подходящите мяста, на които да изградим нашите сгради.Търсим тихи и спокойни местенца с добра локация.

При нас можете постоянно да следите степента на завършеност на обектите ни в процес на работа.

Нашите сгради съчетават всички предимства на живота в курортен град – спокойно място, комуникативност и в близост до природата!

За нас всеки клиент е специален. Затова се стараем да предложим най добрия дом ,съобразен с Вашите нужди.



Споделяне
Свързани обяви