Счетоводни Услуги, Регистрация на фирма, Счетоводство на свободна професии, Регистрации на фирми

ХЕИ
Услуги / Финансови, правни / Счетоводни услуги

Счетоводна кантора в гр. Варна предлага счетоводни услуги на фирми, свободни професии и физически лица включващо:

Счетоводни услуги: Осчетоводяване на покупни и продажни фактури; Подготовка и подаване на ДДС Дневници; Осчетоводяване на банкови извлечения, Подготовка и подаване на отчети и декларации към НАП, НСИ, АВ и др.

ТРЗ Обслужване: Регистриране и подаване на Уведомления в НАП на Трудови договори и Допълнителни споразумения; Съставяне на фишове и ведомости за заплати; Обработка на болнични и отпуски; Подаване на Декларации обр. 1 и 6; Подаване на статистически данни в НСИ и др.

Онлайн Счетоводни услуги – независимо от кой град сте вие или бизнесът ви, ние можем да ви предложим дистанционно счетоводно обслужване.

Административни / Еднократни услуги:  Регистрациии на фирми, регистрация на свободни професии, подаване на годишен отчет в търговски регистър, регистрация по ДДС и др, годишно счетоводно и данъчно приключване на малки фирми без абонамент.

Ако искате коректно, адекватно, навременно и детайлно счетоводно обслужване, съобразено със спецификата и особеностите на вашия бизнес, можете да се обърнете към нас. Първата ни среща/консултация е опознавателна и безплатна и не ви ангажира със сключване на договор, но може да ви помогне в оптимизирането на вашите разходи и вземане на оптимални решения за развитието на вашия бизнес.

При интерес ще ви предложим индивидуална оферта спрямо вашите изисквания.

За цени и повече информация: https://activplus.bg/, office@activplus.bg

  • 70 лева