Обширен Магазин ритейл център "Първомай парк" / Retail center "Parvomay park"

1400 лева
23.05.2023 27 ID 9253
Описание:
Ексклузивно от АРМАДА ИМОТИ!
Имаме удоволствието да Ви предложим последният свободен магазин от 180 м2 в новоиградения ритейл център "Първомай парк" / Retail center "Parvomay park"
Помещението разполага с РАМПА за товаро-разтоварни работи, централна климатизация, система за сигурност и осигурен паркинг. На скицата е изобразено като М6 (до магазин PEPCO).

,Първомай парк‘‘ е търговски обект тип Ритейл Парк. Основната концепция на проекта е да задоволи нуждите на жителите на град Първомай и областта, като предложи разнообразие от стоки и услуги, с цел да остави позитивно впечатление в посетителите. Основната цел на ,,Първомай парк‘‘ е да създаде среда, в която посетителите да могат да съчетаят техните задължения за шопинг, забавление и почивка. ,,Първомай парк‘‘ е мащабен проект за град Първомай с РЗП от 3,072 кв.м. и отдаваема търговска площ над 3, 052 кв.м. Предстой втори етап на стройтелство с допълнителни две помещения с РЗП от 1280 кв.м. Сградата е разположена на централно място между Първомай и кв. Дебър по ул. Княз Борис I №51В и в близост до МБАЛ Първомай.
След специално проведено проучване, град Първомай е избран за крайна точка на инвестиционния проект, поради добрата икономическа среда на града и неговата развита индустрия. Намиращ се в близост до магистрала тракия, главен път от гр. Пловдив към гр. Хасково и Турция. Първомай е град, който има потенциала да привлече инвеститори както от България така и от чужбина. Търговския център ще допринесе към развитието на града не само с удобство и комфорт на посетителите, но и с разгръщане на нови работни места, които пък ще доведат неизбежно до покачване на стандарта на живот.
Отличителните качества на сградата са заложени в основните принципи, следвани от инвеститор и проектанти, а именно: достъпност и удобство – обществените сгради, преди всичко, трябва да са в услуга на потребителите; гъвкавост – за да бъдат покрити изискванията и необходимостите на наемателите/инвеститорите; облагородяване – подобни мащабни проекти създават промени не само в локалния (квартален) облик, но и водят след себе си икономически изменения, свързани с цялостната визия на града.
Споделяне
Свързани обяви