Рефлексология EMS за масаж на краката с ДИСТАНЦИОННО

60 лева
11.05.2023 131 ID 8995
Описание:
Описание:

Безжичен, мултифункционален масажор за крака със дистанционно управление за точков масаж,рефлексоллогия с леки и много приятни електрически импулси за стимулиране на мускулите, за хора с уседнал начин на живот, работа с компютър, шевни машини и др. Увеличава кръвообращението, спомага правилното функциониране на лимфата в следствие на което се ускоряват метаболитните процеси в организма (против затлъстяване), облекчава болка от неудобни обувки или след друг вид натоварване. За перфектен релакс в дома или офисът, ако е подходяща обстановката, тъй като се прилага на бос крак. Описание и функция:

Сгъваема и удобна постелка за крака, която е изработена от проводим найлонов материал, лесна за почистване и преносима за носене.

6 режима на масаж и 9 нива на интензивност, които отговарят на нуждите на различни хора, като пътници, бели якички, жени с обувки на висок ток, хора на средна възраст и възрастни хора.

Тази стелка–масажор за крака е полезна за стимулиране на краката, глезените, ахилесовите сухожилия, както и мускулите на прасеца за мускулна контракция и отпускане, намаляване на нараняванията на краката, засилване на кръвообращението, оформяне на краката ви, подобряване на съня ви и премахване на изтощението.

Може да се използва по всяко време и навсякъде (ако не е проблем да сте с боси крака!), когато гледате телевизия, играете игри, четете книги или работите, нещо само с ръцете си, което да позволява да можете да използвате подложката едновременно с дейността си.

Внимание, по-добре е да използвате тази постелка 30 минути след хранене или баня, краката трябва да са леко влажни за по-добър ефект, като може да използвате антибактериалните гелове за целта или друг подходящ, овлажняващ крем като алое гел и др.

Съдържание на пакет за доставка:

1 бр.Основен продук

1 бр.Подложка за стъпване

1 бр. USB кабел за зареждане

1 бр.Дистанционно управление

1 бр.Ръководство с инструкции за употреба

Споделяне
Свързани обяви