3M Safety Walk Противоплъзгащи ленти

1 лев
03.04.2023 88 ID 8577
Описание:
3M Safety Walk е серия от противоплъзгащи ленти, които са предназначени да осигурят безопасност на работните места, като предотвратяват плъзгането и падането. Лентите са изработени от специални материали, които осигуряват максимално сцепление и устойчивост на износване.

Тези ленти са предназначени за множество приложения в различни индустрии, включително в производството, строителството, транспорта и други. Те могат да бъдат поставени на всякакви повърхности, където има риск от плъзгане, като стълби, стъпала, подове, пътеки и други.

3M Safety Walk предлага различни видове противоплъзгащи ленти, включително ленти с груба и фина структура, както и с различни цветове и размери. Лентите са лесни за инсталиране и могат да се изрязват до нужната дължина.

3M е световен лидер в производството на противоплъзгащи материали и продукти за безопасност и е с години опит в индустрията. 3M Safety Walk е надежден продукт, който може да помогне да се намали риска от падане и нараняване при работа на различни работни места.
Споделяне
Свързани обяви