Не овяхваща Роза, Икебана

70 лева
03.03.2023 27 ID 8082
Описание:
Розите са идеалният символ за изразяване на чувствата и предпочитан избор за Св.Валентин, Осми март или друг личен повод. За жалост, обаче, те са твърде нетрайни и красотата им ни радва твърде ограничено време. Но ако този път сте решили да потърсите подарък, който да очарова и запази ефекта си за дълго време, то ние имаме идеалното предложение за вас. Елегантно естествено цвете, обработено по специален начин, за да запази свежестта си за години напред.
Изделието се предлага в елегантна черна кутия, украсена с панделка “Every love”, като по този начин спестява допълнително време и разходи за опаковка. Вътре ще намерите стъкленица, с поставена в нея разцъфнала бяла или червена роза. Цветето е в пълен размер с дръжка и листенца и изглежда като откъсната току що. Магията се допълва от изчистената черна подложка, която подчертава яркостта на багрите, създавайки ефекта на пламък или бяло вълшебство.
Вечните цветя са специално селектирани бройки, перфектни във всяко едно отношение. Обработени с подходяща технология и с вещества, които пречат на бактериите, предизвикващи повяхването да се развиват, те се запазват свежи за дълго време напред. Използваните материали са нетоксични и напълно безвредни за човека. Растенията ще изглеждат като току що откъснати в период от около пет години, ако не ги излагате на пряка слънчева светлина или вода. Нямат нужда от никакви допълнителни грижи и ще бъдат чудесно допълнение към интериора на спалнята или всекидневната.
Естествена цяла роза в червено или бяло в елегантна стъкленица и красива черна опаковка;
Без поливане и пресаждане;
Траят до 5 години при правилно третиране (далеч от слънчева светлина и вода);
Размери: Височина 32см  Диаметър: 15 см (Самия цвят на цветето е с големина 7-8см)
1 брой стъкленица с цяла роза
1 брой подаръчна кутия.
Споделяне
Свързани обяви