MP3 player за кола

105 лева
01.03.2023 24 ID 8048
Описание:
Обичате дългите пътувания с кола, но без музика и радио пътуването ви би било скучно, ето защо ви предлагаме едно страхотно и много бюджетно предложение, а именно MP3 плейъра за кола с махащ се панел, с множество функции, като Bluetooth, USB, SD, AUX, FM радио и за още по-голямо удобство може да управлявате вашите действия и желания с дистанционното управление. Насладете се на любимата си музика и се забавлявайте с вашето семейство и приятели докато пътувате към вашата почивка или разходка на нови интересни места. 
Удобния падащ панел ще предпази вашето устройство от кражби, тъй като вечер или през деня, когато напуснете колата, може спокойно да вземете с вас, за да избегнете набезите на крадците. Чрез Bluetooth безжичната връзка, която има плейъра като опция, може спокойно да провеждаме разговори, без да има нужда да държим телефона в ръце или да пуснете някое любимо ваше парче от телефона си. Също така има и други опции за слушане на музика освен стандартните, като радио и CD диск. Има USB вход, в който може да сложите флашка с любима музика или SD карта отново с вашата плейлиста. Уреда поддържа MP3 формат, затова без проблем може да слушате всякаква музика от вашите устройства. Имате възможност да запаметите 18 радио станции, така всяко едно ваше любимо радио ще ви е под ръка. 
Уреда има модерен и красив дизайн, снабден е с LCD светещ дисплей, на който се показва нужната информация в момента, дали било честотата на радиостанцията, еквалайзер на музиката и още други функции. От другата страна на LCD дисплея се намират и бутоните за управление на плейъра и един кръгъл бутон за увеличаване и намаляване на звука на музиката. Модела е в класически черен цвят на панела и леко сребристи елементи. .
Име на продукта: MP3 плейър за кола с махащ се панел;
Безжична Bluetooth връзка: V2.0, за слушане на музика и провеждане на разговори;
Три типа входове: 1 х USB; 1 х SD; 1 х AUX;
Поддържа само MP3 формат на аудио файлове през USB и SD;
FM радио;
Запаметяване на 18 радиостанции;
LCD дисплей със светлинен индикатор;
Дистанционно управление;
EQ функция (само за възпроизвеждане на MP3);
Регулиране силата на звука;
Избор на множество EQ сцени: рок, поп, класика и т.н.;
Стерео звук;
Цифров часовник;
4-канален изход с висока мощност (4 високоговорителя);
FM честотен обхват: 87.5-108.0MHz;
Степен на изкривяване (%): ≤0,3%;
Чувствителност: по-малко от 20 dB;
Изход мощност: 25W x 4;
Напрежение: DC 12V;
OSD Език: Английски;
Цвят: Черен.
1 брой Плейър за кола с махащ се панел;
1 брой Дистанционно управление;
1 брой Захранващ кабел от две части;
2 броя Скоби за сваляне на плейъра;
Инструкции за употреба;
Транспортна опаковка;
Гаранция: 12 месеца.
Споделяне
Свързани обяви