Сенки за очи с 39 различни цветове

15 лева
17.05.2023 151 ID 8046
Описание:
Сенките за очи са едни от най-древните пособия в женския антураж за подчертаване на красотата. Тайната им сила е да преобразяват погледа по магичен начин, да го направят по-секси или по-невинен, по-смел и въздействащ. С подходящите цветове можем да променим размера и формата на очите си оптически. Тези багрила, предназначени за очите, са се ползвали още по времето на императриците, като в Египет дори се е смятало, че цветният грим на очите има защитна функция срещу недоброжелатели, освен това е бил символ на висок социален стандарт. В тази голяма палитра ще откриете 39 цвята компактни сенки за очи, чиито нюанси плавно се преливат през пълната гама цветови спектър.
Защото и Вие, както всяка дама, желаете да изглеждате зашеметяващо и да получавате комплименти дори само от погледите, които Ви проследяват. Този продукт е супер функционален, защото Ви дава възможност за прилагане на всички съществуващи техники за гримиране на клепачите. Съчетанието от цветове го прави използваем през всеки сезон и дори ежедневно! С него можете да правите опушен грим в различни тоналности, летен грим със съчетаване на ярки цветове, натурален грим и много други! Можете да предадете дълбочина на погледа си, да подчертаете формата на веждите и да засилите Вашата привлекателност.
Сенките са супер плътни и покривни, което ги прави много икономични, за разлика от повечето продукти, предлагани на пазара. Нанасят се супер лесно с апликатор и се запазват дълготрайно, без размазване. Съветваме Ви да използвате основа за грим преди нанасяне на сенките, за да изсветлите клепача и да засилите ефекта от грима. Гарантираме Ви, че след няколко клипчета за гримиране в YouTube и въоръжени с този продукт, за отрицателно време ще усвоите техниките на професионалния грим и ще се чудите защо не сте го закупили по-рано!
Марка: DNM;
Цветове: различни, 39 броя сенки;
Високо качество;
Лесно за нанасяне;
Общо тегло: 153 грама;
Тегло на съдържание: 40 грама;
Размер: 19,81 см х 13,46 см.
1 х сенки;
1 х транспортна кутия.
Споделяне
Свързани обяви