Инвертор 1600вата, пълна /чиста/синусоида, 12в към 220в

230 лева
27.02.2023 26 ID 7988
Описание:
Инвертор 1600w /230. лв/, пълна /чиста/синусоида, 12в към 220в
Предимства на инвертора с чиста синусоида
Характеристики:
Тип: инвертор с чиста /пълна/синусоида
Форма на вълната на изходното напрежение: 220в чиста синусоида
Мощност: върхова 1600W, номинална 800W.
Изходно напрежение: 220V
Входно напрежение: 12V
Изходна честота: 50Hz
Конектор: универсален
Комплектът включва:
1 x инвертор с чиста синусоида
1 x Ръководство за потребителя
1x сертификат за съответствие
1 x Дебела линия към батерия
1 х щипка за батерия
Защита от високо напрежение:
(Инвертор с вход 12V, ако напрежението е по-високо от 16V, той автоматично ще защити и ще изключи захранването)

Когато използвате 12V за свързване на проводника на запалката на автомобила, не превишавайте 300W (12V автомобил).
Ако тази мощност е надвишена, свържете изхода на батерията към инвертора, в противен случай предпазителят на автомобила ще изгори.
Защита от високо напрежение:
12V инвертор може да се свързва само към 12V батерии (диапазон на работно напрежение: 10,5V~15,5V), когато напрежението надвиши диапазона на работното напрежение, инверторът автоматично изключва инвертора поради твърде ниско или твърде високо напрежение. Целта е да се избегне повреда на инвертора от пренапрежение или прекомерно разреждане, за да не се повреди батерията.
Забележка:
Входното напрежение на 12V инвертор и 24V инвертор не може да бъде универсално. Ако е избрано неправилно входно напрежение, инверторът няма да работи.
особености:
Предимства на инвертора с чиста синусоида.
1: корпус от алуминиева магнезиева сплав леко тегло, добра топлопроводимост, може бързо да намали температурата на компонентите, дългосрочната работа не е засегната.
2: чиста синусоида, интелигентен филтър, не пречи на електрическите уреди, защитава електрическите уреди. С висока ефективност на преобразуване (до 95%), ниската консумация на енергия на самия продукт може значително да удължи живота на батерията.
3: Можете да използвате електрическо оборудване, включително телевизионни LED лампи / LCD дисплеи, особено устройства с индуктивен товар, като хладилници, фризери, индукционни готварски печки.
4: инвертор с чиста синусоида, 220V за градско захранване и качество на захранването.
5: Осем-битова интелигентна защита: защита от претоварване, защита от високо напрежение, защита от ниско напрежение, защита от прегряване, защита от обратна връзка, защита от късо съединение, защита от свръхток, застрахователна защита, интелигентен контрол на чипове, перфектна защита.
6: напомняне за зумер. След като се задейства защитата на инвертора, инверторът незабавно прекъсва захранването, товарът влиза в режим на защита и напомня на хората за зумер.
Споделяне
Свързани обяви