Професионална машинка за подстригване

30 лева
17.05.2023 65 ID 7759
Описание:
Знаем, че за вас е важно да изглеждате добре, затова сме уверени, че ще обикнете машинката за подстригване, която е създадена за постигане на перфектна подстрижка съвсем бързо. Тази иновативна машинка има иновативна геометрия на остриетата, която е създадена за максимизиране на ефективността на подстригването и постигане на чисти линии във вашия собствен дом. Създадена за тези от вас, които живеят на пълни обороти 24/7 и искат да изглеждат добре по всяко време. Подходящ е за подарък за мъже, които обичат да се грижат за външния си вид. Професионална машинка за подстригване RF-609. Акумулаторна батерия, удобна стойка за зареждане. Време за зареждане 8 часа, готовност за работа до 50мин. Тримера разполага с 2 степени на работа. Гребени за подстригване от 0.8мм. до 2мм.
Машинката работи безжично и може да се презареди, ако е необходимо. За целта я свържете към електрическата мрежа. За да можете да вземете устройството дори със себе си на път, ако е необходимо. В зависимост от желаната зона за почистване или оформяне, поставете нужната приставка. След употреба, почистете с четката, която е включена в комплекта. Уредът е мощен, но същевременно има нежно действие - не скубе, не дърпа и няма опасност да нарани кожата. Тази машинка за подстригване и бръснене, ще помогне на всеки мъж, да се грижи за външния си вид, лесно и без много усилия. Подходящ е за подарък за мъже, които обичат да се грижат за външния си вид. Без значение дали сте професионален фризьор или пък просто предпочитате да се подстригвате сами вкъщи, всички знаем колко е важно качеството на машинката, която използваме.
С тих и мощен мотор. Те обикновено имат няколко стоманени ножчета във формата на гребен, които режат косата като се движат назад-напред също като ножици. Именно поради тази причина, повечето от тях са налични с приставки за различна дължина на косата. След като инвестирате в хубава машинка за подстригване, едва ли бихте искали да видите как ръждясва или се чупи преждевременно заради лоша или липса на всякаква поддръжка.
2 скорости;
Време на работа до 50 мин;
Мощность: 4 вата;
Материал: пластмаса/метал;
Размер: 17 х 4 см;
Безжична употреба;
Стилен дизайн;
Високо качество.
1 х Машинка за подстригване;
5 приставки-: 4 мм, 8 мм, 12 мм, 16 мм, 20 мм;
1 х Бутилка смазочно масло;
1 х единица четка за почистване;
1х кабел за зареждане.
Споделяне
Свързани обяви